Libnet.ro
UNICEF

17:00

Moody`s: crestere economica de 6,5% pentru Romania in 2017, dar ritmul nu e sustenabil

România Liberă România Liberă,
Moody`s: crestere economica de 6,5% pentru Romania in 2017, dar ritmul nu e sustenabil

Agentia de evaluare financiara Moody`s prognozeaza o crestere economica de 6,5% pentru Romania, in 2017 si de 5% in 2018, avertizand ca in ciuda premiselor pentru o crestere economica robusta, aceasta nu este sustenabila, iar deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, anul viitor. continuă pe România Liberă

Tudose: Anul viitor Romania ar putea inregistra o crestere economica mai mare de 6%

Tara noastra ar putea inregistra anul viitor o crestere economica de peste 6%, in conditiile in care anul in curs se va incheia cu acelasi procent, sustine premierul Mihai Tudose.

Ministri primiti cu proteste la Pitesti. Vasilescu: Depasim China la crestere economica. Daea: E bine ca suntem deschisi cand vorbim despre oaie

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, si ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, impreuna cu europarlamentarul Viorica Dancila, au participat vineri la o dezbatere cu tema Dezvoltarea economica, sociala si culturala a zonelor rurale din Romania, organizata la Pitesti.

Guvernul britanic a redus estimarile de crestere economica si se va imprumuta mai mult in perspectiva Brexit

Guvernul britanic a redus estimarile referitoare la cresterea economica si a revizuit in crestere planurile de imprumut pana in anii 2020, dar ministrul de Finante a anuntat miercuri o serie de masuri de suplimentare a cheltuielilor, pentru a recastiga alegatorii, relateaza Reuters.

Avertisment nou pentru Romania de la Comisia Europeana privind cheltuielile excesive

Comisia Europeana a stabilit ca Romania nu a luat masuri eficiente in urma recomandarii facute de Consiliul European in luna iunie si propune Consiliului sa adopte o versiune revizuita a.

Comisia Europeana ia in calcul suspendarea fondurilor UE pentru Romania

Comisia Europeana va da in lunile urmatoare avizul privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca. in functie de asta, C. va declara obligatiile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )